Aktuality Dubový MUŽ - Dubová PANENKA  

27.9.2008 - 16:16

Tak Vás všechny po delší době zdravím.

Byl jsem poněkud zavalen prací a času se nedostávalo, ale nyní už mám na hromadě fotky od všech přispěvatelů a chystám se na výrobu "dubákovského" CD. Rád bych ho letos distribuoval dříve, než to loňské. Myslím, že na Mikuláše by to bylo tak akorát. :-)

Ale je to na dobré cestě. Povaluji se momentálně v nemocnici a nemaje do koho a čeho píchnout, je zde příslušný prostor pro tuto bohulibou činnost. Dokonce jsem objevil kouzlo práce v posteli - mají tu "špica" stolky, akorat tak na NB. A když příjde únava, stačí nechat upadnout hlavu dozadu, a lehce pospat. :-)

Abych Vás trochu natěšil nějakou novotou - Miša Skurský zkusil kromě focení pořizovat i krátké filmové záběry, které pak upravil, po-otáčel, pospojoval a vyrobil asi tak dvanáctiminutový dokumentárni film, který skvělým způsobem zachycuje atmosféru celého soutěžního dne. Opravdu pěkné. Prozatím, než to dám dohromady, tak je k dispozici alespoň závěrečné společné foto.

Tak a tím končím - jdu skládat fotky.

[Z.K.]

9.6.2008 - 23:55

Sláva, brýle se našly! Díky Davidovi. Milan měl opravdu radost.

WEB doznal jen drobných úprav - doplnil jsem tránku historie o informace, jak se měnily bazény a tratě, a do stránky organizace pak jména těch, co se starali o hladký průběh akce.

To je zatím vše.

[Z.K.]

8.6.2008 - 23:55

Tak a je to zase za námi.

Bylo to pěkné, snad jen škoda toho deště, který nám tradičně už pár let po sobě bere chuť "pobejt" déle a poklábosit o hrdinských činech na sportovním poli.

Já bych chtěl hlavně poděkovat všem závodníkům, organizátorům, pomocníkům z řad přátel i rodinných příslušníků, přihlížejícím, sponzorům i tichým příznivcům, za to že přispěli k hladkému průběhu akce a příjemnému společnému sportovnímu zážitku.

Podrobné výsledky jsem již zpracoval a vystavil. Tak se můžete kochat :-) Ještě chybí tradiční cílové foto, ale to také časem bude.

Dále tu mám jednu organizační věc:
Nenašli jste někdo ve svých věcech dioptrické cyklistické brýle?
Milan Šubrt je při převlékání po kole odložil (jak si sám vzpomíná) do helmy, ale protože již brýlí na nose nemaje, tak pořádně neviděl, a asi se "nestrefil" do té správné helmy (vlastní), a obšťastnil helmu jinou.
Osobně jsem před odjezdem propátral celý prostor "ležení", ale nic jsem tam opomenutého nenalezl. A ani Milan, který se tam jel ještě pro sichr dneska podívat nebyl úspěšnější.
Zkuste se proto prosím podívat, jestli se někde náhodou nenajdou. Díky moc.


Postupně zase seberu fotky od fotografů a připravím je na CD. Miša Skurský i Radek Prokopec se činili a tak si myslím, že se letos urodí !!!!! CD vám všem doručím, jen doufám, že nebudu mít tak velký skluz, jako s tim loňským. Prostě SLIBUJI, že se polepším.
Ještě k tomu CD-2007. Nevim, jestli jsem udělal dobře s tim, že se primárně samo spustí zrcadlo WEBu (autorun). Někoho by to mohlo zmást, jako že na CD nic jiného není a žádné jiné fotky, než ty cílové, tam nejsou. NE! NE! Jsou tam! Jen je nutné prohlídnout obsah CD a vlézt si do příslušné složky. To letošní musím udělat intuitivnější.

[Z.K.]

2.6.2008 - 23:00

Tak i když to vypadá, že se nic neděje, opak je pravdou. Poslední přípravy vrcholí.

Petr Novák (lepá to "žena" minulých závodů), když slyšel, že bude mít "věkového" partnera mezi muži (Laďa Žalkovský), opustil krátkou trať a vrátil se mezi pravé chlapy. Take přišly nějaká storna, ale vykompenzovaly se novými přihláškami. To co je teď v sestavě beru jako základ pro sobotní závod. Doufám jen, že už další úmrtnost nebude - aby vubec někdo závodil. Pokud by se někdo ještě objevil na poslední chvíli, zapíše se až na startu.

Stav příprav je hektický. Bazén je připraven. Budeme navazovat po nějakých oddílových závodech tesláckých plavců. Prostředí klasické ..... lavičky, volně ložená kola, starostlivý plavčík.

Nástup dle propozic od 9:30 (to už tam budeme) k presentaci. V 10:20 proběhne tradiční rozprava (potřebuji se vykecat) s upřesněním detailů pro nováčky a sklerotiky. Do bazénu se půjde opět přes hlavní vchod a sprchu tak, aby jsme v 11:00 skakali do vody. Opět tradičně ve dvou vlnách.

Naše domácí rosnička nám zatim hlásí, že počasí bude dobré až skvělé, takže i kolo by mohlo být v pohodě na suchu. Značení trati bude ve stejném rozsahu jako vždy. Jen citlivá místa. Takže si každý trať nastudujte v mapě, případně dopředu projeďte (ještě je čas). Jede se za plného provozu, bez jakýchkoliv úlev (NEZAPOMENOUT přilby!!!). Na vlastní trati nikoho nemáme (nejsou lidi), takže spoléháme na čestnost každéhoz účastníků. Pro jistotu mějte mobil (s mým číslem), kdyby jste měli nějaký problém na trati, ať to můžeme nějak řešit.

Ženská trať letos zase vede vnitřkem Bystrce. IN-LINE bruslaři nás vytlačili z cesty podél šaliny. Délkově je to prakticky jedno, ale hlavně kvuli provozu to je trochu méně bezpečné. Tak prosím Vás - HOLKY DÁVEJTE BACHA.

Cíl kola a start běhu - tradičně na náměstíčku před hájovnou. Musím se tam ještě stavit a připravit je na nápor lidu sportovního. Snad budou stejně pyramidálně pompézní jako loni, a nechají nás tam vegetit. Prosím účastníky, aby případný fandící doprovod zanechal svá vozidla někde mimo tento prostor, aby se nám tam vešly alespoň vozy pořadatelů ;-).

Pro dnes je to vše.

[Z.K.]

29.4.2008 - 23:00

Mám jednu nepříliš dobrou zprávu. Stejně jako v loni se v Bystrci "potkáme" se závody IN-LINE bruslařů (viz: http://www.prygl.net/php/aktuality.php). Nezbyde nám nic jiného, než ženskou trať zachovat ve stejné trase jako v loni. Nejsem z toho příliš šťastný, protože průjezd sídlištěm je dopravně složitější, ale snad to holky přežijou.

Ke startovní listině, kdo se ještě nepřihlásil, neotálejte. Ať se nám to pěkně plní.

[Z.K.]

20.4.2008 - 18:00

Tak jsem se konečně zase dostal k aktualizaci startovní listiny dle přihlášek a vidím, že se nám letos trochu změní startovní pořadí !

Už mám zprávy, že se určitě nezúčastní "dravci minulých ročníků" P.Budiš a M.Bayer, kteří upřednostnili dlouhý triatlon v Praze. Petr Budiš Vás všechny pozdravuje a přeje pěkný sportovní zážitek slovy: "Hezky si tu bednu užijte, ale pamatujte - za rok se vrátím a se mnou přijde Bayer! :-)"

Také Mirek Prokeš, Dan Popelka a Pavel Nečas se letos omluvili a startovní pole se tak v té první dvánáctce povážlivě tenčí. ...... jsem hnusnej, ale je tu fakt vážná šance si zlepšit pozici ve výsledkové listině ;-). Na druhou stranu jsme přemluvili našeho dlouholetého kamaráda Laďu Žalkovského slovy: "Kdo nejel Dubáka, neni celý chlap!" a získali tak myslím nejstaršího závodníka (alespoň v té novodobé historii posledních osmi závodů), který si troufne na plnou délku závodu.

No a jednu perličku si nechávám nakonec.
Pavel Klos řešil něco kolem kola a po diskusi s majitelem obchodu to vypadá tak, že: "Možná příjde i Tomáš Kočař".

Doufám, že nám všechno klapne. Trénujte ...., hlašte se ...., těšte se .....

[Z.K.]

6.4.2008 - 23:59

A už se nám to krátí!

Bohužel mám takový pocit, že nejen závodníkům, ale i straně pořadatelské, která (a teď mluvím hlavně za sebe) nějak nestíhá. Začíná se plnit startovní listina a to jsem ještě ani nezvládl odeslat základní zvací mail ;-)

Dnes jsem to napravil. Tak prosím pilně posílejte přihlášky. Lze použít jak oficiální mail dubovymuz@volny.cz , nebo i můj osobní zdenek.kaspar@styrax.cz . Vynasnažím se, aby byly informace na WEBu aktualizovány co nejrychleji. V každém případě doplňuji startovní listinu dle času přijetí jednotlivých mailů (řádný frontový režim).

[Z.K.]

10.2.2008 - 10:00

Dubák nezanikl! Dubák ŽIJE!

Ač by se na první pohled mohlo zdát, že se letos nebude nic dít, není tomu tak. Trochu jsem měl problémy s volným časem, které se nepříznivě podepsaly na údržbě webových stránek a také na tom, že Vám stále dlužím CD s fotkami z posledního závodu. Ale nebojte, určitě je dodám.

Pomalu se nám probouzí rok a čím dál více se začíná blížit 26.ročník Dubového muže. První organizační kroky již byly podniknuty a tak lze zveřejnit již závazný termín závodu, který je 7.6.2008 a lze s ním tedy již napevno počítat. Termín jsme proti tradicím posunuli, aby nekolidoval s jinými akcemi a snad to bude letos vyhovovat.

Zachovali jsme tradici předchozích ročníků, a hlavně z důvodu snadnější organizace plavecké části závodu, opět využijeme služeb bazénu TJ TESLA na Lesné. Start první vlny proběhne v 11:00, což by mělo být vyhovující jak pro organizaci zahájení závodu, tak i jeho přijatelnou realizovatelnost. Je objednán celý bazén a stejně jako v loni předpokládáme rozdělení účastníků dle výkonnosti do dvou vln s limitem 4 plavců v dráze. Tím bude i limitován celkový počet účastníků závodu.

Oficiální registrace do závodu bude zahájena 15.3.2008. Všem tradičním účastníkům pošlu v předstihu pozvánku.

Proti předchozím letům se pokusím lépe a v předstihu organizovat i síly pořadatelské. Takže stejně oslovím i všechny zavedené pořadatelské obětavce, a pokusím se sehnat další, aby byl průběh akce co nejhladší.


To je asi pro teď vše.
Dubák se blíží - TRÉNUJTE! :-)

[Z.K.]


  Archiv aktualit :