Aktuality Dubový MUŽ - Dubová PANENKA  

14.6.2009 - 21:15

Už máme výsledky DM 2009 kompletní.

Díky Dušanovi, který mi dodal data z ženské otočky, jsou výsledký úplné.
Teď už se jen můžete kochat ;-)

[Z.K.]

14.6.2009 - 15:00

Výsledky DM 2009 jsou k dispozici !

Dnešní den jsem věnoval zpracování výsledků a celkové úpravě obsahu WEBu.

Ještě se musím pokusit získat údaje z ženské otočky, které se někde zatoulaly, aby mohla být ženská výsledková tabulka kompletní. Ale myslím, že to hlavní se z výsledkových tabulek dovíte.

Kdyby někdo moc chtěl a potřeboval výsledky v jiném formátu, než je na WEBu použit (XML), tak mohu nabídnout konverzi do MS EXCEL xls formátu. Klidně si napište. Pokud by byl zájem obecný, mohl bych třeba zpřístupnit výsledky v tomto formátu odkazem na WEBu.

[Z.K.]

13.6.2009 - 22:56

Tak - a další Dubák je za námi.

Sedím na terase, zpracovávám výsledky a vzpomínám na tu nezaměnitelnou atmosféru, která doprovází každou tuto akci. Napětí před startem, nasazení během závodu a to uvolnění po proběhnutí pomyslné cílové pásky. Lehký chaos během organizace, nejistota, jestli to "klapne" a v závěru dobrý pocit z toho, že si všichni užili pěkného dne.

A když už mluvím o pěkném dni, letos se opravdu "urodilo". Rozumím tomu, že s větrem nebyl při závodě nikdo kamarád, ale lze to brát jako takovou přírodní překážku - prostě jeden kopec navíc. Ale takhle vymetenou, blankytně modrou oblohu už několikero dubáků opravdu nepamatuji. Takže se opravdu "urodilo".

Děkuji všem, závodníkům, pořadatelům i rodiným příslušníkům, že všichni přispěli k příjemné atmosféře a hladkému průběhu celé akce. Za sebe se musím omluvit za drobné zmatky při vyhlášení a slibuji, že se pro příště polepším i ve způsobu, jakým se vypisují jména na diplomy.

No a na závěr - Důbák 2009 je za námi, těšme se na Dubáka 2010!
A hlavně, těšme se, že se za rok opět všichni sejdeme, zahodíme na chvili každodenní napětí a shon, zdravě si pozávodíme, posoupeříme mezi sebou, hrábnem si třeba i na dno, pokecáme a s dobrým pocitem, že to stálo za to budeme vědět, že další rok příjdeme zas.

Jinak výsledky už mám skoro v kupě, jen že se mi nevrátil záznam z ženské otočky. Ale než ho (a jestli vůbec) seženu, vystavím na WEB alespoň to co mám. Ale až zítra. Musím ještě data převést do formátu vhodného k prezentaci.

Tak zítra. Ahoj.

[Z.K.]

12.6.2009 - 16:30

Teda ten déšť a kroupy mne pěkně štvou !!! Takhle snad ani neoznačíme trať !!!

No snad se ještě zadaří. Pro jsitotu vezmu zítra mapu ;-)

Ještě proběhla drobná úprava ve startovní listině - Petr novák se nechal definitivně, kvuli zranění převést mezi ženy. No a dále pak jsem zfinalizoval rozdělení do plaveckých drah.

Na bazéně o nás ví, takžeto je dobré, teď ještě upozornim "pani hajnou", že nás bude muset strpět před barákem. Označíme tratě a můženme se těšit na zítřek. Jo málem bych zapomněl - ještě vyrobit bagetky :-) a koupit PIVO!

Tak zítra na startu ....

[Z.K.]

11.6.2009 - 23:30

Tak snad už poslední změny.

Mezinárodní účast velmi rychle skončila - Eda se odhlásil. Po karambolu na kole ho bolí celý člověk a na závod si už netroufá.

To jsou ty Sporty. ;-)

Doufám , že jsem to neuspěchal. Nahodil jsem rozdělení do drah, snad to bude vyhovovat.
Jinak kvuli deštíkům se trať bude značit až zítra.

To je snad pro teď vše.

[Z.K.]

11.6.2009 - 08:30

.... a ztracenci se nám vracejí ;-)

Do závodu se vrací Veronika Floriánová a zkusí si, jak to jde na velké trati. Držíme palce.

Na poslední chvíli registruji Věru Jiráskovou.

Ta letošní účast vypadá FAKT DOBŘE!.

[Z.K.]

10.6.2009 - 23:00

Letos je to pěkný šrumec - za pět minut dvanáct a měníme sestavy jak na běžícím pásu.

Jsou tu tací, kteří se zranili, nebo na ně dolehly jiné povinnosti a museli vzdát. Ale na druhou stranu se zase nalezli jiní, kteří ihned nastoupili na jejich místo. Tak doufám, že nám to vydrží.
Petra Kočařová se nemůže zúčastnit, tak si dovolím Lenku Capouškovou "vrátit" zpět mezi "baby" ať se holky pasují pěkně mezi sebou. Ještě s Petrem Novákem musím něco udělat, protože se zranil, ale vynechat nechce. Tak z něho možná uděláme "Petru Novákovou". Taky jsme barvitě vylíčili krásy dubáckého zápolení kamarádovi z Belgie. Takže co myslíte?! Jede taky!
Nic to nestálo, a hned tu máme mezinárodní účast ;-)

Zítra bude Dušan Alman značit mužskou trať, ve čtvrtek to vezmu já s Pavlem Klosem po ženské trati, a ve finále pak "opravíme" loňské značky na "běhu".

Zatim se mi ještě nechce definitivně řadit lidi do drah v bazénu, když je taková fluktuace, ale vzhledem k celkovému počtu zúčastněných by neměla být žádná velká "mlata" a budou maximálně tři lidi v dráze.

Tak využijte poslední dny k přípravě!

[Z.K.]

8.6.2009 - 12:00

Pár úprav ve startovních listinách.

Doplnil jsem sestavy o "last minute" přihlášky, o první nástřel rozdělení do vln, a přesunul Petru Kočařovou a Lenku Capouškovou na "mužskou" trať (po akceptaci jejich osobních manažerů - životních partnerů).

To je pro tuto chvíli vše. Čas letí jako blázen

[Z.K.]

4.6.2009 - 23:00

Jen krátká informace.

Mám už zprávu, že Petra Kočařová skutečně pojede mužskou trať.
V pondělí zkusím získat názor druhé z favoritek, Lenky Capouškové, jak se cítí na tuto výzvu.
Pak bych je obě přeřadil do "mužské startovky".

Vzhledem k volným místům se mi nahlásili i nějací nováčci, takže to s tou letošní účastí nebude zase až tak špatné.

Je poslední weekend před závodem, zkuste si kolo nanečisto. Hlavně nováčkům doporučuji projet si trať, aby případně zbytečně netápali. No a když už mluvím o tom kole - zatím nemám žádnou informaci o "protivných" akcích v Bystrci, takže ženská trať je namyšlena standardně do kopce podél šaliny (nikoliv vnitřkem sídliště po trolejbusu jako v loni). Čímž to bude trišičku lehčí ;-) Na startu to pro jistotu ještě připomenu.

Tak se mějte krásně, a ať Vám to šlape, běhá i plave ....

[Z.K.]

2.6.2009 - 23:00

Tak to vidíte ....... sliby = chyby.

Zprávu níže jsem sice napsal, ale na web se mi to ve spartanskych podmínkách již na web propasírovat nepodařilo. Takže tak činím až teď.

V tuto chvíli by měl být stav startovních listin aktuální a všichni, co se mi ozvali, nebo byli někým nahlášeni jsou zde zaneseni. Drobné nesrovnalosti v datech narození ještě dořeším. Také mi chybí zjistit, zda si Petra Kočařová a Lenka Capoušková "nestřihnou" mužskou trať. Ale na to mám ještě chvilku čas ;-)

Tak dohánějte v přípravě co je třeba (i já tak činím a bolí to - věřte) ať se všichni uvidíme třináctého na startu.

Krásný den všem.

[Z.K.]

26.5.2009 - 22:00

Všechny Vás zdravím z "kolařské" akce, kterou tradičně organizuje Pavel Klos pro své kamarády mimo jiné i jako jarní přípravu na Dubáka.

Mohu jen doporučit. Krásná krajina, teren, kdy je stále na co koukat, obtížnost tak akorát .... A jako základna pro 7-9 lidí www.chalupasbazenem.ic.cz - obec Chrástov kousek od Horní Cerekve.

Fakt dobrý.

Díky této dovolené jsem tedy získal i čas na srovnání evidence a doplnění startovních listin.
Bohužel se díky posunutému termínu nezúčastní řada lidí (Radek Prokopec, David Vašíček ...), některé skolily choroby a zranění (Jirka Vítek, Petr Tupý) a někteří zchváceni uspěchaným životem slibují, že "radši až příští rok" (Michael Popelka a vlastně i má maličkost - to říká už několik let). To je ale bohužel život. Všem, kteří se mi ozvali a dali o sobě vědět, děkuji a doufám, že se uvidíme příští rok.

Startovní pole bude letos (alespoň to mám přislíbeno) osvěženo účastí Borců a Borkyň prvoligové výkonnosti, takže výsledky budou stát za to. Nicméně - nikdo neklesejte na mysli - v Dubákovi v první řadě bojuje každý sám se sebou ;-)

[Z.K.]

29.4.2009 - 22:30

Omlouvám se všem, že nestíhám ihned po přihlášce aktualizovat WEB, ale nebojte, na nikoho nezapomenu.

Na druhou stranu to není až zas tak hrozivé, protože se moc dalších lidí neozvalo. Jestli jste na tom tak jako já, tak se ani nedivim. Ten každodenní život mi připadá pořád a stále víc hektičtější. To však nikoho neomlouvá z účasti! Hlaste se, ať naplníme stavy.
Musím též s lítostí oznámit jeden úbytek v sestavě - Veronika Floriánová. No .... ostatní holky to tak budou mít o fous jednodušší ;-).

Jinak Petr Novák Vás všechny upozorňuje na zahájení cykosezóny na stezce BRNO-VÍDEŇ!
Letos to je 2.5., vyjíždí se od Ronda někam ... ale to by jste snad zjistili, pokud by byl zájem.
Poslal i fotku z loňské akce.

No a jelikož je Petr čilý důchodce, který nechce zakrnět a učí se využívat počítač ;-) ,
tak jako součást tréninkového procesu (MS EXCEL) připravil malou statistiku účasti žen i mužů v našich závodech.
Myslím, že mu to jde!

To je pro dnes vše.
Pěkný den všem

[Z.K.]

8.4.2009 - 00:59

A už nám pěkně prší přihlášky ....

Jen mne prosím omluvte, když nezareaguji hned. Všechny maily od Vás skladuji a startovní listinu plním v pořadí, jak došly ;-) . Pokud to jde, snažím se s aktualizací webu neotálet.

Počasí drží, podmínky k tréninku prostě ... i-de-á-lní!


Pěkný den

[Z.K.]

5.4.2009 - 17:30

Ani jsme se nenadáli a už je tu čas registrace.

Nutno poznamenat, že Ti aktivnější z Vás, kteří si přečetli propozice a termíny zde uvedené, mne vytrhli svými přihláškami ze zimního spánku a donutili tak rychle dohnat zameškané. Vytvořil jsem tedy oficiální pozvánku a poslal ji do světa, abych zase já probudil ostatní ;-) . Vzal jsem všechny adresy co jsem měl, tak se omlouvám, pokud oslovuji i ty, kteří to nepotřebují.

Prosím hlašte se mi a potvrzujte svoji účast, ať se startovní listina plní. Ti, co nemůžete, tak dejte vědět též, ať Vám nedržím místo a mohu pružně reagovat na požadavky připadných nováčků.

Kdo nemohl "dospat" byl tradičně Petr Novák. Nyní nově vybaven vlastním počítačem a mailovým spojením nedal nikomu šanci urvat první pozici na startovní listině. Na Pavla Klose "bonznu", že má nové celokompozitní kolo a s ním i ambice potvrdit své loňské umístnění. Co by mělo být motivační zprávou pro ty silnější z Vás, tak že o účasti uvažuje i Tomáš a Petra Kočařovi. No a pokud by si našli čas i Petr Budiš, Milda Bayer a Petr Horáček - tak si myslim, že by to "vpředu" mohlo pěkně "hučet".

Ostatní však v žádném případě neklesejte na mysli - Dubák je pro každého a je na něm krásné to, že se tu mohou potkat borci všech kategorií.


Užívejte krásného počasí k tréninku.
Dubák Vás prověří! :-)

[Z.K.]

30.1.2009 - 10:40

Tak a než jsme se rozkoukali, je tu zase nový rok.

Po loňsku se opět opakuje situace, že nikdo nemá čas aktualizovat stránky, přebrat fotky, vypálit a rozdat upomínkové CD. Zimním spánkem to ale nebude (bohužel). Nicméně se nebojte, svých závazků dostojím.

S novým rokem opět nastala povinnost objednat bazén a pomalu vyhlásit termín 27.ročníku Dubového muže. Bazén je objednán a tak lze zveřejnit již závazný termín závodu, který je 13.6.2009 a lze s ním tedy již napevno počítat. Opět jsme se snažili vyhnout možným kolizím s jinými akcemi a zkoušíme druhou sobotu v červnu. Teď nikde nic není na internetu vyvěšeno, nebo to co vyvěšeno je, se s námi míjí. Je však otázkou, zda až příjde jaro a sportovci se proberou ze zimní letargie a zveřejní program pro rok 2009, zda se někde neobjeví třecí plocha. No snad to letos vyjde.

Zachováváme tradici předchozích ročníků, a zůstáváme se startem a plaváním na stejném místě. Opět využijeme služeb bazénu TJ TESLA na Lesné, kde nám přejí a mají nás rádi. Start první vlny proběhne v 12:00. Je to proti loňsku posun (vyhýbáme se dlouhodobým pronájmům), ale už jsme to takto absolvovali a mít nějaký čas před startem na opravu a doštelování techniky (spousta jedinců na to nemá den předem čas- hihi). .....Nooooo byla ještě možnost startu v 8:00, ale to mi přišlo jako nelidské!

Bazén je zase objednán celý a stejně jako v loni předpokládáme rozdělení účastníků dle výkonnosti do dvou vln s limitem 4 plavců v dráze. Tím bude i limitován celkový počet účastníků závodu.

Oficiální registrace do závodu bude zahájena 20.3.2009. Všem tradičním účastníkům pošlu v předstihu pozvánku.

Budu také v předstihu organizovat i síly pořadatelské. Oslovím tedy i všechny zavedené pořadatelské obětavce, a pokusím se sehnat další, aby byl průběh akce co nejhladší. Pokud někoho máte, můžete mi ho nahlásit též.


To je asi pro teď vše.
Dubák se blíží - TRÉNUJTE! :-)

[Z.K.]


  Archiv aktualit :