Aktuality Dubový MUŽ - Dubová PANENKA  

5.6.2011 - 19:04

Kompletní výsledky jsou k dispozici.

Zpracoval jsem všechna data a na tradičních místech leží výsledky letošního ročníku.
Tak se můžete pokochat.

[Z.K.]

5.6.2011 - 10:42

Tak majitele přilby a mobilu už máme!

Teda spíš majitelku (Jana Szökeová). K předání dojde ještě dnes odpoledne.

Ale čí jsou ty brýle?! Ozvěte se.

[Pavel Klos]

5.6.2011 - 09:57

Děkuji za bezchybné provedení akce.

Jak prozíravé, že jsem dělal PANENKU - všichni zmokli na kost - tradičně (v Modřicích nespadla ani kapka deště!!!!).

Až budete shánět majitele přilby a mobilu, co zůstaly na louce, tak sežeňte i majitele šedých plaveckých brýlí s modrounkými skly a natrženou gumou u pravého ucha.
Čau Petr.

[Petr Novák]

5.6.2011 - 08:00

A zase máme jeden ročník za sebou ..... DUBÁK 2011 je minulostí.
Včera po závodě už jsem neměl sil něco psát, tak až teď.

Myslím, že nám to pěkně vyšlo. Počasí bylo pěkné, výkony skvělé, nikomu se nic zlého nepřihodilo a všechno klapalo jak hodinky.
To že se na nás v závěru přihnal déšť a vyhnal nás k domovu, už neberu jako příkoří, ale jako jakýsi kolorit, či tradici, bez které to prostě NEJDE!
Ale i tak byl čas na přátelské potlachání a regeneraci s "iontovým" Starobrnem v ruce.
Prostě prima.

Závěrem bych ještě chtěl poděkovat všem.
Organizátorům, závodníkům, přihlížejícím, pomocníkům, přátelům, sponzorům .... prostě všem těm, bez kterých by DUBÁK nebyl.
Díky.

Výsledky zpracuji během dne a vystavím je na WEB.
Fotky zveřejním, až je získám od fotografů.

[Z.K.]

3.6.2011 - 14:00

.... a je to DEFINITIVNÍ!

Ano, je to tak. Tratě jsou vyznačeny, formuláře a rozhodčí listy vytištěny, diplomů je snad dostatek, počasí na nás sice kašle, ale OBJEDNÁVALI jsme ho(!), tak co nám ještě chybí?!
Silná vůle a chuť si zazávodit.

Startovní listinu jsem definitivně uzavřel, takže se mi už nikdo nehlašte. Ale pokud chcete přijít, tak jste rozhodně vítáni a na startu Vás rádi uvidíme. Hodně lidí z minula se neozvalo (!), tak tiše doufám, že třeba přijdou na bez ohlášení rovnou. Letos je celkem podstav, takže pokud přijdou všichni co se nahlásili a nikdo navíc, bude to takový malý komorní zážitek.

Pro některé ještě pro jistotu zde na tomto místě uvedu:
         Registrace je od 10:00 - 11:20
         Do sprch se leze v 11:45
         Závod začíná skokem do bazénu (1. vlna) v 12:00

Aby se mne pořád dokola někdo neptal ;-) a hlavně - všichni byli na místě včas.

Tak zítra v 10:00!

[Z.K.]

30.5.2011 - 23:00

.... a doplňujeme startovní listinu!

Neváhejte! Hlaste se!
Na "přímluvu" Dušana jsem si dovolil nasadit Pepu Škorpíka, aby byl na předních místech trochu přetlak. Tak doufám, že nedá Dubákovi košem.
No a podobně jsem si neodpustil k "babám" dopsat Hanku - aby nechyběla! Ostatně Klára naznačovala, že se určitě co nevidět ozve..... ;-)

Tak v sobotu!

[Z.K.]

29.5.2011 - 22:40

Dnes jsem projel chlapskou trať - ze strachu, jestli to příští sobotu přežiju ;-)

Ale jo. Šlo to.
Jinak na trase je třeba sem tam počítat s výtluky - za Útěchovem v lese , dole před Šebrovem, v Lipůvce, za Bytýškou, jak se začne kopec lámat ke sjezdu a i dole pod hradem. A úplně "speciální" je to v Malhostovicích, kde je cesta poznamenaná nedávno dokončenou opravou kanalizace - takže půlka cesty je hliněná (prostě jak tu rýhu jen zasypali a udusali) se spoustou příčných rigólků po přípojkách. Před koncem dědiny je ještě kousek, který je nedodělaný zcela a jsou tam semafory a kyvadlově řízený průjezd.

Zase pak kopeček k Čebínce má nový asfalt, takže se tam jede pěkně. Nicméně to netrvá dlouho - u té fabriky na krmiva už je to zase samá vlna a rigol. :-(

Pod hradem Veveří bylo dnes dost lidnato - motorky, skauti, dětičky v námořnických čepicích, tatínci s kočárky, maminy v pokročilém stupni těhotenství, psi na dlouhých vodítkách i psi volně pobíhající - prostě výběr, který každého závodícího cyklistu potěší - no, jednoduše, pokud by tomu bylo podobně i příští sobotu, radši buďte ve střehu.

Jinak už si neuvědomuji nic, co by stálo za zmínku.
Jo - snad jen to, že jsem se opět přesvědčil, že ten poslední kopeček - mezi zahrádky - těsně před cílem je "fakt jedlej"!
A ještě jednu věc - že jsem si všiml jediných dvou šipek z loňska - "babskou" odbočovací na sloupu v Soběšicích a upřesňující na sloupu mezi zahrádkama na skoro-konci výše zmíněného do-kopečku před cílem. Ale to je samozřejmě jedno - trať se bude, stejně jako každý rok, značit znovu.

Omlouvám se děvčatům, ale zpáteční cestu po jejich trati jsem vyměnil za kratší a rychlejší dojezd k prostřenému stolu nedělního oběda, čímž bylo o výsledku této rekognoskace definitivně rozhodnuto (prostě už jsem se znovu do sedla nevyhnal). No nic. při značení to omrknem a podrobné info sdělíme při rozpravě. Předpokládám, že na sjezdu ze soběšic budou stejně jako vloni výmoly a ve chvíli, kdy konečně zmizí se objeví na cestě záludné šišky - to je "každoroční evergreen". No nebudu předbíhat, třeba budeme překvapeni nějakou změnou.

Už zbývá jen posledních pět dnů a jdem na to!

[Z.K.]

26.5.2011 - 23:40

Tak a "stříháme metr". Do startu závodu nám zbývá už jen nějakých 9 dní!

Na obsahu startovní listiny to není moc vidět, ale já věřím, že to bude jako vždycky. V posledních dnech se všichni sami ozvou, nebo budou nahlášeni svými obětavými (nebo zlomyslnými) kamarády.

První inventuru účasti chceme udělat v pondělí - 30.5. večer. Tak prosím, pokud se do té doby ozvete, tak to bude skvělé. V úterý pak nejspíš vyrazí do světa zoufalý mail, aby probral všechny TY, kteří si myslí, že jsme na ně zapomněli.
Na druhou stranu to chápu. Doba je hektická, všichni se někam ženeme a nikdo nic nestíhá.

Nicméně, ohledně Dubáka se nic nemění. Platí vše co je psáno v propozicích.

Tak - trénujte a využijte každé chvíle - počasí je na to skvělé!

[Z.K.]

9.5.2011 - 12:00

Přeji pěkný den,

Omlouvám se za nízkou obměnu stránek, ale jsme letos nějak zavaleni prací.

Nicméně, ohledně Dubáka se nic nemění. Platí vše co je psáno v propozicích. Na Tesle (bazén) se už na nás těší.
Explicitně přihlášených je zatim málo, ale víme jak to vždycky chodí - honí se to na poslední chvíli.
A tak prosím, dejte vědět co nejdříve, kdo máte ohledně účasti jasno.
Na oplátku slibuji, že se vynasnažim doplňovat startovní listinu co nejrychleji (alespoň jednou denně).

Ještě poznámku závěrem.
Přihlásil se nám p. Mattuš (1937), který si chce doplnit počet účastí v "dubovém klání" na jubilejních 10. Jestli se nemýlím, tak jde určitě (alespoň v novodobé historii) o věkový rekord.
Určitě se těšíme.

Dubákovi ZDAR!!!!
Jarní lenosti ZMAR!!!!

[Z.K.]

4.2.2010 - 12:00

Zdravím všechny příchozí.

Sice ještě kolem leží sníh, ale již je čas zahájit přípravu dalšího dubáka.

Letošek bude ve znamení drobných organizačních změn, které by se něměly žádným významným způsobem projevit na průběhu a organizaci závodu. Z obavy, že pro své pracovní vytížení nezvládnu přípravu akce v dostatečné kvalitě, jsem se vzdal sportovně nenáročné funkce ředitele závodu za cenu (která však může být v pravdě smrtelná) letošní sportovní účasti.

Holt - každé předání "vesla" něco stojí! ;-)

Takže Vám tímto představuji nového ředitele letošního dubáka, kterým je - Pavel Klos.
Já se pokusím být i nadále nápomocen v organizčním zázemí ve věcech administrativních, ale pokud by někdo chtěl převzít veslo a třeba povýšit WEB na vyšší úrověn - má možnost. Díky aktivitě Dušana Almana, byl zamluven bazén (momentálně se uzavírá definitivní smlouva o pronájmu), takže je možné termín veřejně vyhlásit.

Termín konání 29.ročníku Dubového muže, je 4.6.2011.
Start první vlny bude ve 12:00.

Start i plavání proběhne již tradičně na stejném místě - v bazénu TJ TESLA na Lesné, kde nám přejí a mají nás rádi. Opět jsou objednány všechny dráhy a předpokládáme rozdělení účastníků dle výkonnosti do dvou vln s limitem 4 plavců v dráze. Tím je i limitován celkový počet účastníků závodu.

Oficiální registrace do závodu bude zahájena 31.3.2011. Všem tradičním účastníkům pošleme pozvánku.


To je asi pro teď vše.
Nedejte se odradit sněhem, ledem a nepohodou, trénovat lze kdekoliv - Dubák se blíží! :-)

[Z.K.]


  Archiv aktualit :