Aktuality Dubový MUŽ - Dubová PANENKA  

12.6.2012 - 23:00

Už jen drobnosti!

Dokončil jsem aktualizaci webových stránek, takže formálně už by nemělo nikde nic chybět.
Petr novák mi hlásil problémy se čtením stránek WEBu, že se neaktualizují. Bohužel v tom nemám moc možností co s tím dělat. Mělo by pomoci opakované načtení stránky (pravá myš do stránky a pak vybrat "aktualizovat", nebo použít CTRL+F5). Jinak je to vše o nastavení serveru (na něj nemůžu) a prohlížeče (s tím taky nic nenadělám).

Rozeslal jsem spam, abych ještě jednou upozornil an tu ztracenou béžovou ledvinku. A zadařilo se - vlastníka (David Vašíček) známe - případ lze uzavřít.

Lálin Žalkovský mi poslal další balík fotek. Slibuji, že vše co mám sjednotím a v dohledné době dám vědět, kde jsou uložené ke stažení. Kdyby ještě někdo nějaké fotky měl, dejte mi vědět, rád je přidám na jednu hromadu.

[Z.K.]

10.6.2012 - 16:30

Výsledky jsou k dispozici!

Už jsou k dizpozici kompletní výsledky a všechny časy, které se daly z provlhlých papírů vyčíst.
U chlapské části jsou nyní vlastně 3 otočky a tak jsem si dovolil poměřit účastníky ve všech částech běhu - nahoru (1/4), dolu (2/4), první kolo (1/2), nahoru (3/4), dolu (4/4), druhé kolo (2/2) - a pak již klasicky celý běh. Je zajímavé, jak to některým dobře běhá z kopce ;-)

Ještě znovu připomínám, že tu mám něčí béžovou ledvinku. Doklady tam nejsou, ani klíče, ale ze pár penízů, které by mohly potěšit a duše, které by mohly chybět.
Tak se ozvěte (739 201 852).

Jo pokud někdo fotil, prosím, poskytněte fotky do pléna, ať si jich užijí i ostatní. Já proberu ty naše, ale vzhledem k tomu, že byly dělány tak bokem "za pochodu" (aby nějaké byly), tak asi i podle toho budou vypadat. Cílové foto jsem vystavil.

[Z.K.]

10.6.2012 - 00:29

A je to za námi!

Bylo to opět skvělé. I přes nepřízeň počasí (i když to mohlo být mnohem horší) se myslím podařila hezká akce.
Večer jsme ještě "poseděli" a tak se omlouvám, že nemám hotové výsledky na WEBu (během dne dodám), ale musím ještě před definitivním vypnutím "procesorů" napsat důležitou zprávu!

Nalezla se béžová ledvinka. Uvnitř peníze, montpáky, dvě tenké galuskové duše, klíče .... Ale nic čím by se dal majitel identifikovat!
Ozvěte se prosím na mobil - 739 201 852 !!!!! Ať se majetek co nejdříve vrátí do rodné stáje.

Teď už končím. Rozumnou činnost můžu dělat až za denního světla ;-)

[Z.K.]

7.6.2012 - 17:00

Zásadní změna!

Pomohu si citátem:
"Možná s tím budete nesouhlasit, možná o tom povedete spory, ale to je tak jediné co s tím můžete dělat!"

Na základě podnětu z pléna a po zralé úvaze, jsme se na poslední chvíli rozhodli změnit trasu běhu mužské části závodu.
Bude pouze jedna - "babská" - otočka a "borci" poběží dvě kola po 5 km!

Od této změny si slibujeme:
- snadnější organizaci (bude jen jedna obsluha pro otočku)
- obsluha otočky nebude tak odříznutá a nebude to pro ni taková nuda (vystřídá se tam hafo lidí)
- bude to pro závodníky pestřejší - budou se víc navzájem potkávat
- bude to zábavnější i pro diváky a týmové zázemí v depu - budou moci účastníky vícekrát povzbudit

Doufám, že tato změna nikoho zásadně nerozhodí.

Jinak startovní listiny i rozpis bazénových drah už jsou kompletní a v pořádku. Připravujeme z z nich provozní podklady a proto se již nebudu zanášet změny. Pokud budou, dořešíme vše až na místě.

A ještě jednu prosbu nakonec.
Prosím - peníze na startovné si připravte tak akorát (ideálně dvoustovku). Díky moc.

[Z.K.]

6.6.2012 - 23:50

Tratě jsou připraveny!

Ano, máme již vyznačeny všechny tratě, včetně otoček běhu. V cíli kola se mi podařilo zastihnout i majitele přilehlé hájenky, takže máme opět povolení využít jeho soukromý pozemek jako cílové depo.
Teď už nám snad chybí jen to pěkné počasí!
Teď to vidím v televizi - Sobota: 21 stupňů, oblačno, výjimečně přeháňky - to nezní až tak špatně. Tak držte palce.

Na poslední chvíli se rozšířilo startovní pole, takže věřím, že nové tváře zamíchají pořadím a zpestří tak celý závod.

Na druhou stranu zdravotní indispozice zavinila, že Pavel Klos nebude ohrožovat přední pozice, ale dohlédne na regulerní průběh závodu. Je to škoda, ale naraženým žebrům se holt moc poručet nedá :-( . Napadlo nás, že bych si to střihl já, ale při dnešním objezdu dubákové trati jsem tak nepěkně cítil achilovku, že nemám moc odvahu.
Jak říkal Dušan, letos by jsme měli spíš otevřít lazaret ;-)

Naštěstí je bojovníků dostatek!

[Z.K.]

6.6.2012 - 8:20

Tak jsem to asi zakřikl!

Objevili se první odpadlíci, ale nikoliv z vlastní viny. Škoda že si tu letošní výroční (30 let) akci neužijí s námi.
Nevadí - za rok jedeme zas!

Nicméně si z toho neberte příklad.

Startovní listiny jsou aktualizovány, tak je to zase jak má být. Kdyby měl někdo pocit, že je hodně rychlý a neoprávněně jsem ho zařadil do první vlny, dejte klidně vědět, ještě je čas s tím hnout.

[Z.K.]

5.6.2012 - 23:50

Už se to blíží!

Ano! Do startu dubáka už mnoho nezbývá. Tři dny a ze pár hodin.
Jak lze ze startovních listin vytušit - budeme mít letos plno! Na krátké "babské" trati je plný stav, a na dlouhé sice místečka jsou, ale "pokud třeba příjde kouzelník" (Tom a Petra Kočařovi slibovali, že si to zase v rámci tréninku zkusí), tak jsme plní i tam.

Jediné, co mi kazí radost, je předpověď počasí. Pokud ji mám věřit, tak to bude "sado-maso" - mokro a zima. Ale optimisticky doufám, že brzké předpovědi nebývají moc přesné, a že se vyčasí a zase to vyjde (a bude třeba pršet jen jednou, maximálně 2x). :-)
Jen doufám, že hrozba "nečasí" nikoho neodradí a všichni to vezmou, jakou tu správnou "přírodu", která k Dubákovi jistě patří.

V neděli jsem projel a vyznačil babskou trať. Sjezd lesem ze Soběšic na Mokrou Horu je velmi nepříjemný. Rozbitý povrch, šotolina, šišky, díry, které nejsou v rozbitém povrchu dobře vidět a mají občas neočekávanou hloubku (jedna mne celkem nekamarádsky skoro sundala z kola). Takže tam pozor a pomalu!
Taky pozor kolem Globusu (kruháč), bude tam provoz. Pak když se zahne do kopce na Českou, opravuje se tam silnice a je tam semafor. To je taky nepříjemné - v jednom volném pruhu není dost místa pro kolo i auto. Tak i tam je třeba být ve střehu. Stálicí je pak výjezd z České na Kuřim, kde se přípojují auta z prava - BACHA AŤ VÁS NĚKDO NESMETE! Odbočka za Kuřimí už snad půjde - jezdí tam sice aut jak dobrejch, ale po poledni to snad nebude tak strašné.

Někdy vážně uvažuji, jestli nepostavit nějaké nové, auty méně zatížené tratě.

I když to tak možná nevypadá, organizační přípravy jsou v plném proudu. Věřím, že nikdo z přihlášených to předem nevzdá, a všichni se potkáme v sobotu na startu.

[Z.K.]

24.5.2012 - 22:00

Je to dobré!

Roste počet účastníků a tím i záruka dobrého soutěžení.

Bohužel Pepa Škorpík musel ze zdravotních důvodů zrušit účast. Přejeme, aby se dal co nejdříve do pořádku.

Ještě zareaguji na dotaz k platbě startovného. Bude se vybírat v hotovosti na startu (prosím připravte si příslušný obolus). Momentálně je to v prostředí důvěry, že všichni přihlášení dorazí na start, organizačně jednodušší. V případě, že mi někdo peníze již doručil, je tato skutečnost vyznačena ve startovní listině.

Tak za cca 16 dnů na startu! Ahoj.

[Z.K.]

11.5.2012 - 23:44

Konečně se začala zaplňovat startovní listina!

Nicméně myslím, že se ještě všichni neozvali.

Prosím, pokud Vám někdo v seznamech ještě chybí, koho znáte, tak jej popožeňte ať se přihlásí.

Díky a ahoj.

[Z.K.]

9.5.2012 - 12:00

A je tu Máj ..... do dubáka nám zbývá právě měsíc!

Ale hodně skalních o sobě stále nedalo vědět. To je chyba! Hlavně v dívčí šatně to zeje prázdnotou.

Ostatní, předpokládám, užívají pěkných dní a pilně trénují. Kvapem se nám to blíží. Hlavně nepodlehnout trudomyslnosti - doba je uspěchaná, času je málo, povinností (i dětí) přibývá, ...... na člověku smlsne kdejaká havěť, A JELENI SE KLIDNĚ PASOU!

Na to lze říct jediné: "Na tělo unavené pořádným tréninkem již nemají další strasti a životní ústrky žádný negativní dopad". ;-)

Ahoj.

[Z.K.]

10.4.2012 - 20:00

Ozýváte se, posíláte přihlášky, tak to má být!

Listiny se nám pomalu plní. Neváhejte!

Pokud budu na mailu, tak vždy přihlášku hned potvrdim, ale s vystavením na web mám obvykle trochu problém. Tak se mnou mějte prosím trpělivost. Ale nemusíte se bát. Pořadí je vždy přesně dle času došlých přihlášek! ;-)

Tak pěkně trénujte, ahoj.

[Z.K.]

6.4.2012 - 10:00

Už začínají chodit přihlášky!

..... a to jsem ještě ani neposlal oficiální zvadlo! Samozřejmě se za to stydím a promptně to napravuji.

Jako obvykle se nedal zahanbit Petr Novák a byl první ze všech kdo se ozval. Nenechal se předběhnout a v "modřickém národním kroji", převlečen za lepou "Dubovou PANENKU", ihned zabral první pozici v ženské startovní listině.
No a kdo si myslí, že ještě uchvátí nějaká přední "čísla" na chlapské trati, už má taky smůlu. Jsou rozdělena mezi loňské finalisty. Taky se už nemohou dočkat!

Tak tedy neváhejte a hlaste se!
30.ročník bude jen jednou!!!

Mějte se všichni krásně, ahoj.

[Z.K.]

15.3.2012 - 12:00

Tak vás všechny vítám v novém roce.

Já vím, že je toto přání poněkud "pozdní", ale znáte to(!), jak to v dnešní době chodí. Nejsou lidi, takže, s plným rancem špatného svědomí a s omluvou na rtu se dostávám k aktualizaci stránek a zahájení příprav na letošního, výročního a kulaťoučkého dubáka (vloni to bylo o víc jak měsíc dřív!).

Pomalu se řáčí odporoučet zima, slunce přibývá, cyklisti začínají vystrkovat růžky a někteří ani sněhu nedbali a pilně trénovali průběžně. Nechci bonzovat, ale Veronika byla spatřena při běžecké přípravě a tak si myslím, že se máte borci na co těšit !!! Asi vám zase vypráší kožich ;-)
Z mých tlachů je zřejmé, že letos nemám závodní ambice, respektive, nechám po roce zase Pavla promluvit do pořadí, aby nezakrněl a užil si závodění (moje maličkost není přeci jenom na promlouvání do pořadí tak vhodná .... hihihi).

Ale teď k organizaci.
Bazén už je (světe div se, dávno) zamluven, objednán a i smluvně zajištěn.

Termín konání jubilejního 30.ročníku Dubového muže, je tímto stanoven na 9.6.2012 a start první vlny bude už tradičně ve 12:00 hodin.

Start i plavání proběhne na stejném místě jako v předchozích letech - v bazénu TJ TESLA na Lesné, kde nám přejí a mají nás rádi. Opět jsou objednány všechny dráhy a předpokládáme rozdělení účastníků dle výkonnosti do dvou vln s limitem 4 plavců v dráze. Tím je i limitován celkový počet účastníků závodu.

Oficiální registrace do závodu bude zahájena 31.3.2012, ale pište klidně už teď. Propozice jsou již k dispozici. Všem tradičním účastníkům pošleme pozvánku.


To je asi pro teď vše.
Dejte se po zimě a obecné společenské devastaci opět do kupy a pohleďte vpřed optimistickým okem.
Možná na obzoru zahlednete vycházet takové dva obloučky ...... To jsou vrcholky čísla 30!
Je čas začít trénovat - Dubák se blíží a kdo nebude na tom třicátem, jako by nebyl! :-)

Mějte se všichni krásně, ahoj.

[Z.K.]


  Archiv aktualit :